nieuws

Vandaag in de kranten

Archief

Veel uitleg over nieuw zorgstelsel (Algemeen Dagblad)  zie ook:Eerste Kamer nog niet overtuigd van nieuwe zorgwet (NRC Handelsblad van gisteravond)Conflict huisartsen en minister suddert voort (Het Financieele Dagblad)Repareer met spoed de Ziekenfondswet (Trouw) Door Hoogervorst aan lager wal (Algemeen Dagblad, NRC Handelsblad van gisteravond)Verzekeraar bekommert zich niet om solidariteit (de Volkskrant)Rol verzekeraar verstoort de sterke relatie tussen tandarts en patiënt (de Volkskrant, NRC Handelsblad van gisteravond) Zorgverzekeringswet niet in strijd met beroepsgeheim (Staatscourant)

Het volledige krantenoverzicht vindt u op AM Web onder   MediaSignalen. Let op: om het volledige bericht te kunnen lezen op de site van de krant zelf, moet u daar meestal wel zijn aangemeld.

Reageer op dit artikel