nieuws

Vanbreda kan ook in Nairobi een goede tandarts vinden

Archief

Vanbreda International wil zijn positie in Nederland op het gebied van employee benefits aanzienlijk uitbreiden. Doel is vooral om internationale bedrijven één aanspreekpunt te bieden voor hun employee benefits.

Centraal in het beleid staat de Nederlandse vestiging in Rotterdam, Vanbreda Risk & Benefits, dat gebruik maakt van het bestaande internationale netwerk in 192 landen. Vanbreda heeft twee servicecentra, één in België en één in Maleisië. De 348 medewerkers kunnen in zeven verschillende talen voor hun klanten de afspraken bij de dokter maken.
“Als een van onze klanten een goede tandarts in Nairobi zoekt, kunnen wij die voor hem vinden”, zegt Wim Span, algemeen directeur Vanbreda Risk & Benefits Nederland. “Onze medewerkers hebben ervaring met alle vormen van bijstand, zoals bij ziekten, repatriëring, invaliditeit en overlijden. Omdat we werken voor diverse grote internationale organisaties, zoals de Verenigde Naties, hebben we op dit terrein heel veel ervaring opgedaan”, aldus Span
Expat-families
Vanbreda Risk & Benefits Nederland, voorheen W.P. van der Held, telt veertig medewerkers en werkt samen met verzekeringsmaatschappijen, grote assurantiemakelaars en een aantal gespecialiseerde distributiepartners.
Het moederbedrijf, Vanbreda Internationaal, heeft naast het hoofdkantoor in Antwerpen, vestigingen in Nederland, Luxemburg en Maleisië. Het bedrijf verzekerde in 2005 meer dan 110.000 expat-families en verwerkte meer dan 3 mln schadeaangiften voor internationale ziektekosten, wat neerkomt op _ 350 mln aan terugbetalingen

Reageer op dit artikel