nieuws

Van verzekeraar naar assurantiemakelaar

Archief

Na achttien jaar in dienst te zijn geweest van Delta Lloyd heeft drs L(eendert) W

van Driel (48) de stap gewaagd naar zijn tweede werkgever: makelaarsconcern Alexander & Alexander. Daar geeft hij als directeur leiding aan de begin dit jaar operationeel geworden employee benefits-organisatie Alexander Consulting Group, een adviesbedrijf met 30 medewerkers. ,,Ik was toe aan een nieuwe uitdaging”, zegt de ex-direceur van het collectieve pensioenbedrijf van Delta Lloyd. ,,Die functie had ik tot mijn pensioendatum kunnen blijven vervullen, temeer omdat er bij Delta Lloyd weinig andere mogelijkheden waren. Het vooruitzicht van een nieuwe organisatie in een groeimarkt als de employee benefits maakte een overstap gemakkelijk.” De overname van A&A door Aon zal op termijn gevolgen hebben, verwacht Van Driel. ,,De employee benefits-organisaties van Aon Hudig en A&A zullen vrijwel zeker geïntegreerd worden, maar wie daaraan leiding gaat geven, weet op dit moment nog niemand.”

Reageer op dit artikel