nieuws

Van Versendaal eist twee ton van Gelink

Archief

Ruud van Versendaal, van 1 oktober tot 2 december vorig jaar commercieel directeur bij de Gelink Adviesgroep, eist een vergoeding van € 194

000 van het bedrijf, als de kantonrechter oordeelt dat zijn arbeidsovereenkomst kan worden ontbonden. Dat meldt de Twentsche Courant Tubantia vandaag. Van Versendaal stelt niet officieel ontslag te hebben genomen en wil daarom dat zijn maandsalaris van € 15.000 wordt doorbetaald. De Gelink-directie heeft zijn thuisblijven en het inlichten van relaties over zijn vertrek echter geïnterpreteerd als een wilsuiting om te vertrekken. De kantonrechter oordeelde gisteren dat geen sprake is van officieel ontslag. Een schikkingsvoorstel (doorbetaling maandsalaris tot en met januari en € 100.000 ontslagvergoeding) is door de Gelink-directie afgewezen. Uitspraak volgt eind deze maand.

Reageer op dit artikel