nieuws

Van Uden verruilt NBVA voor commerciële functie bij ‘Stad’

Archief

NBVA-secretaris/directeur Boudewijn van Uden (43) wordt per 1 april directeur Intermediaire Zaken van ASR-dochter Stad Rotterdam. Hij heeft zes jaar gewerkt bij de tussenpersonenorganisatie.

De leden van de NBVA zijn inmiddels ingelicht over het vertrek van Van Uden naar Stad Rotterdam. Hij gaat daar leiding geven aan de commerciële binnendienst en de afdeling marketing en rapporteert aan commercieel directeur Theo van Duivenbode. “De ervaring van Van Uden sluit perfect aan bij de wijze waarop Stad Rotterdam inhoud geeft aan haar relatie met het intermediair”, aldus de ASR-dochtermaatschappij.
voorzitter Alexander van Voorst Vader. “We betreuren zijn vertrek zeer, maar zijn keuze voor Stad Rotterdam is wel een bevestiging van zijn vertrouwen in het zelfstandige onafhankelijke intermediair op langere termijn.” Hij zegt dat er inmiddels stappen zijn gezet om op korte termijn te voorzien in de aanstelling van een opvolger voor Van Uden.

Reageer op dit artikel