nieuws

Van ’t Bosch van dynamisch AXA naar volmachtbedrijf Westland Utrecht

Archief

Margareth van ’t Bosch behaalde haar volmachtpapieren met het idee dat dit in combinatie met ervaring in de buitendienst haar carrière geen kwaad zou doen. “Die jaren bij AXA komen nu uitstekend van pas. Ik denk dat ik de klanten en de markt goed ken”. Van ’t Bosch (36) trad onlangs bij Westland Utrecht Verzekeringen, het volmachtbedrijf van de hypotheekbank, aan als adjunctdirecteur. Het ligt in lijn der verwachting dat zij de huidige directeur, Wim van der Zwaan, over enkele jaren gaat opvolgen. Het volmachtbedrijf, dat met name de aan de WUH-hypotheken gerelateerde levenproductie verzorgt, bestaat uit dertig medewerkers.

Was het niet even slikken om over te stappen van een als ‘jong en dynamisch’ bekend staand bedrijf als AXA Leven over te stappen naar een – van driedelig grijs doordrongen – hypotheekbank? “Nou, er is inderdaad wel sprake van een cultuurverschil, maar met dat driedelig grijs valt het wel mee, hoor. Er is hier de laatste jaren een vernieuwend beleid doorgevoerd en dat zie je terug in het soort collega’s. Die zijn ook best dynamisch.”
Van ’t Bosch gaat zich de komende tijd onder meer toeleggen op het doorvoeren van productvernieuwingen.

Reageer op dit artikel