nieuws

Van Stigt Thans verzelfstandigd

Archief

Na een dienstverband van ruim 10 jaar bij de NBvA zal Jan van Stigt Thans (38) zich per 1 augustus in Tiel vestigen als zelfstandig tekstschrijver en adviseur op het gebied van PR, reclame, marketing en journalistieke produkties

Een langer levende wens van hem gaat hiermee in vervulling. “De communicatie tussen tussenpersonen en verzekeraars is voor verdere verbetering vatbaar. Dat is mijn ervaring als stafmedewerker van de NBvA in de afgelopen jaren. Een en ander zou minder produktgericht en meer cliëntgericht kunnen. Op dit punt zou ik verzekeraars en financiële instellingen een toegevoegde waarde kunnen bieden.” Van Stigt Thans blijft daarnaast nog werkzaamheden voor de NBvA verrichten, zoals onder meer voor de NBvA Stem, de sectie MKB, en de consumentgerichte bladen Zekerheid en Continuïteit.

Reageer op dit artikel