nieuws

Van Solinge neemt bij AXA de taken van De Brauw over

Archief

Harry de Brauw is in het management committee van AXA opgevolgd door Peter van Solinge, directeur Leven bij Winterthur. Van Solinge krijgt de operationele zaken onder zijn hoede.

De Brauw werd april vorig jaar op interimbasis aangesteld. Na de geplande integratie van AXA en Winterthur gaat Van Solinge leiding geven aan de business unit Pensioen & AOV.
Naast Schade (onder leiding van Jan Boogaard) en Pensioen & AOV worden momenteel twee nieuwe bedrijfsonderdelen gevormd: Leven/Hypotheken en Beleggingsfondsen. Hiervoor zijn nog geen directeuren aangesteld, maar in afwachting daarvan is Frits Boss benoemd als algemeen directeur ad interim van beide nieuwe business units. Boss is sinds een aantal maanden ad interim bij AXA als CCO (chief commercial officer) en CBDO (chief business development officer).

Reageer op dit artikel