nieuws

Van Riet stapt op bij Pro Civibus

Archief

Clemens van Riet stapt per 1 mei van dit jaar op als directeur van verzekeringsbureau voor academici Pro Civibus.

Van Riet (47) is sinds 1 november 1996 in dienst van het Amsterdamse verzekeringsbureau (42 medewerkers). Hij is al niet meer actief voor het adviesbedrijf.
Zijn tijdelijke opvolger is Hendrik-Jan Morriën (63), die meer dan dertig jaar werkzaam is geweest bij Nationale-Nederlanden. Morriën was verder directeur van ZAO Verzekerwinkel, onderdeel van de Amsterdamse zorgverzekeraar ZAO, en commercieel adviseur van Nuts.
Hoewel Van Riet ‘persoonlijke redenen’ als motief aanvoert, lijkt zijn vertrek verband te houden met de (gefaseerde) verkoop van Pro Civibus door Zilveren Kruis aan de Kamerbeek Groep in Amersfoort. Inmiddels is het bedrijf een 100% dochter van Kamerbeek Groep.

Reageer op dit artikel