nieuws

Van Nierop: f 1 mld belegd vermogen

Archief

Van Nierop Assuradeuren, dochterbedrijf van Aegon, heeft de grens van f 1 mld belegd vermogen bereikt.

Het volmachtbedrijf Van Nierop is in 1986 als eerste verzekeraar begonnen met de distributie van flexibele levensverzekeringen in ons land. Begin deze maand bereikte het belegde vermogen van deze levenpolissen de grens van f 1 mld. Volgens een woordvoerder gaat het daarbij om ruim twintigduizend polissen met een gemiddeld belegd vermogen van bijna 50 mille.
Over 1996 boekte Van Nierop een brutopremie-omzet van f 168,3 (119,4) mln. Toen werd de verwachting uitgesproken dat het volmachtbedrijf in 1997 op f 250 mln premie zou finishen, na een eerste kwartaal met f 50 premie.
Van Nierop Assuradeuren werkt samen met achthonderd tussenpersonen, waaronder (hypotheek)adviesketens.

Reageer op dit artikel