nieuws

Van Kampen ruilt Reaal voor Dela

Archief

De volmachtrelatie tussen Reaal Overlijdenszorg en Van Kampen Groep is ten einde. Laatstgenoemde gaat nu in zee met Dela.

De aanstaande samenwerking met Dela betreft overigens geen volmachtrelatie. Via een button op het extranet van Van KampenGroep kunnen de ruim tweeduizend subagenten de Dela-polissen rechtstreeks gaan aanvragen. “De administratie is papierloos”, stelt Lex van Kampen.
De administratie is tevens de oorzaak van de breuk met Reaal. Van Kampen: “Voor onze volmacht met Reaal Overlijdenszorg bestond een apart systeem. De administratieve koppeling werkt niet meer nu de portefeuille is geïntegreerd in Reaal Leven. Dat zou handmatig moeten gaan, maar dat is voor beide partijen niet rendabel.” De Reaal-polissen (“enkele honderden”) zet Van Kampen nu over naar de provinciale portefeuille.
Van Kampen kreeg in 2004 een volmacht van Reaal. Daarvoor werkte de groep lang samen met Monuta.

Reageer op dit artikel