nieuws

Van Kampen naar Hoorn

Archief

De Van Kampen Groep (zestig medewerkers) verlaat op 1 juli Amsterdam en verhuist naar de Nieuwe Steen in Hoorn.

De files en de hoge huur zijn volgens directeur Ruud van Kampen de belangrijkste redenen om na vijftig jaar de hoofdstad te verlaten. Ook de toekomstige kilometerheffingen rond Amsterdam hebben een rol gespeeld bij de beslissing.
Het volmachtbedrijf dat samenwerkt met 1.600 tussenpersonen, zegt door de goede automatisering niet meer aan een bepaalde plaats gebonden te zijn. “’s Morgens en ’s avonds in de file staan om op het werk en weer thuis te komen, is geen pretje. Na al die jaren ben ik het niet alleen zelf goed zat, ook heel veel van onze medewerkers. Het merendeel komt van boven het Noorzeekanaal”, zegt Van Kampen. Het adres per 1 juli luidt: Nieuwe Steen 2, gebouw E en F (3e en 4e etage) 1625 HV Hoorn.

Reageer op dit artikel