nieuws

Van Kampen: levenarrangement op ‘Financiële Diensten Dag’

Archief

Assurantiegroep Van Kampen introduceert op 26 oktober zijn nieuwe levenarrangement, waarin produkten zijn opgenomen van Royal Nederland, Nieuwe Hollandse Lloyd en EBO. Het arrangement wordt geprsenteerd tijdens een ‘Financiële Diensten Dag’ in Amstelveen.

Het Kompas-pakket van Van Kampen geeft tussenpersonen (subagenten) de beschikking over onder meer een breed assortiment schadeverzekeringen, waarbij slechts één rekening-courant wordt aangehouden.
VerkoopService
Aan dit pakket wordt een levenarrangement toegevoegd, bestaande uit het Royal Future Spaarplan, het spaarkasprodukt VermogensSpaarplan van Nieuwe Hollandse Lloyd, en de natura-uitvaartverzekering KeuzePakketPolis van EBO Verzekeringen.
Evenals bij schadeverzekeringen, biedt Van Kampen het intermediair de mogelijkheid van VerkoopService: het namens de subagent bezoeken van een cliënt door een pensioenspecialist van Van Kampen. De administratieve afhandeling wordt grotendeels verzorgd door Van Kampen.
Een voorwaarde is, dat de minimum jaarpremie f 5.000 of meer bedraagt. Verder wordt de standaard provisie in zo’n geval gedeeld met de Van Kampen Groep.
Paneldiscussie
Voorafgaande aan de ‘Financiële Diensten Dag’ (vanaf 12.00 uur) in hotel Residence Fontaine Royale in Amstelveen, houdt de assurantiegroep twee trainingen voor het intermediair: over de ‘nieuwe generatie levensverzekeringen’ en over de ‘nieuwe generatie hypotheken’. Beide trainingen beginnen om 9.30 uur in hetzelfde hotel.
De bijeenkomst wordt besloten met een paneldiscussie over verkoop van levensverzekeringen, hypotheken, en bancaire diensten. Daaraan nemen deel F. Rosenmuller (Royal), drs H. van der Wijk (Hypotrust), H. Folkers (Financiële Raadgevers Associatie), en E. Schydlowski (Bank Insinger de Beaufort). Presentator Marc van Amstel treedt als discussieleider op.

Reageer op dit artikel