nieuws

Van Kampen Groep in zee met Gulden Adviseurs

Archief

De Van Kampen Groep in Amsterdam is een samenwerking aangegaan met de Gulden Adviseursgroep in Eindhoven.

Van Kampen Groep profileert zich in toenemende mate als service-organisatie voor het intermediair.
Aan de 40 aangesloten assurantiekantoren van Gulden Adviseursgroep biedt Van Kampen divere diensten aan, zoals het ‘stallen’ van verzekeringen (postenbank) en het onderbrengen van posten in volmacht. Van Kampen zegt agentschappen van circa 100 verzekeraars en een tiental volmachten te hebben.
Omgekeerd gaat Van Kampen Groep diensten afnemen van Gulden Adviseursgroep. Zo komt de krant Financieel Advies beschikbaar voor de ongeveer 1.500 subagenten van de service-organisatie, alsmede het software-programma hypotheken van de Gulden Adviseursgroep.
Gezamenlijk zullen cursussen en produktpresentaties worden opgezet en wordt gedacht aan het houden van een Financiële Diensten Dag.

Reageer op dit artikel