nieuws

Van Kampen Groep actief in de Rotterdamse Kuip

Archief

De Rotterdamse Kuip vormt op 17 april het decor van de Financiële Diensten Dag die Van Kampen Groep voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft georganiseerd. Op deze dag zal Van Kampen een beleggingshypotheek en lijfrentehypotheek introduceren.

Het programma in de Kuip omvat in de ochtenduren vier workshops over de markt, producten en verkoopmethode in levensverzekeringen, respectievelijk in hypotheken, het vermogensbeheer en beleggingsadvies, en het Castle-hypotheekprogramma. Verder bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan een rondleiding door het voetbalstadion.
Na de lunch wordt een debat gehouden over hypotheekaflossing, en een talkshow over de grenzen van de provisie, hypotheekrente en verstrekkingsnormen. Ook is een informatiemarkt, inclusief Internet-café, ingericht.
Hypotheekarrangement
Verder presenteert Van Kampen Groep haar vernieuwde hypotheek- en levenarrangement. Het hypotheekarrangement is onder meer uitgebreid tot zes geldverstrekkers: naast BLG Hypotheken, Hypotrust, ING Bank en Postbank zijn dat Stad Rotterdam en Bouwfonds Hypotheken.
Verder omvat het pakket praktijkgerichte trainingen, een eigen financiële advieskrant, en het hypotheekberekenings- en vergelijkingsprogramma Castle dat in samenwerking met ASN tegen f 70 per maand wordt aangeboden. Met dit programma kan gebruik worden gemaakt van het Hypotheken Data Netwerk, en kunnen rentepercentages en voorwaarden van de meest relevante aanbieders worden ‘ingelezen’.
Levenarrangement
Onder het vernieuwde Levenarrangement biedt Van Kampen Groep de producten aan van vier verzekeraars: het universal-lifeproduct ToekomstPlan (Generali), de spaarpolis Hollandsch Glorie (Levob), een uitvaartpolis (Monuta), en de Waerdye-Selectie (Stad Rotterdam).
Bovenop de reguliere (basis)provisie van deze verzekeraars ontvangt de tussenpersoon een bonusprovisie over de totale aangebrachte productie bij een of meer van deze vier levensverzekeraars. Het arrangement bevat verder ook praktijkgerichte trainingen en de financiële advieskrant.

Reageer op dit artikel