nieuws

Van Kampen biedt Hypobox

Archief

In samenwerking met Intersoftware is er een speciale Hypobox versie gemaakt voor de Van Kampen Groep.

In de Van Kampen Hypobox zijn alle maatschappijen opgenomen waar de Van Kampen Groep mee samenwerkt op het gebied van hypotheken, levensverzekeringen en aanverwante producten. Het verschil met andere adviespakketten zit ‘m volgens Van Kampen Groep in het gebruiksgemak. “Dat is terug te vinden in de overzichtelijke schermen en het minimum aan gegevens dat nodig is om een voorstel voor de cliënt samen te stellen.”
De volgende maatschappijmodules zijn beschikbaar: Aegon, Argenta, Avéro, Axa, Bank of Scotland, BLG, De Goudse, Delta Lloyd, Direktbank, Falcon, Florius, Fortis ASR, GMAC, Hypotrust, Nationale Nederlanden, Reaal, SNS Bank, UCB, WestlandUtrecht, Woonfonds en de TOP (Extra) Hypotheek, het hypotheek volmachtproduct van de Van Kampen Groep.
Een licentie kost _ 50 per maand. Voor iedere aanvraag die heeft geleid tot een geboekte hypotheek, ontvangt het intermediair een vergoeding van _ 50. De aanvragen komen rechtstreeks in de backoffice van de Van Kampen Groep,, zodat een HDN-aansluiting niet langer noodzakelijk is.
de Van Kampen Groep, ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Reageer op dit artikel