nieuws

Van Hemmen Lippmann opent ‘servicelijn’

Archief

Het assurantiebedrijf Van Hemmen Lippmann, met kantoren in Arnhem, Doetichem, Heerlen en Vught, opent per 1 september een 06-servicelijn voor zijn relaties, buiten kantoortijden en in het weekend.

De invoering van het 06-nummer dat medio deze maand bekend wordt gemaakt, is een van de instrumenten waarmee Van Hemmen Lippmann haar dienstverlening wil optimaliseren. De servicelijn wordt bij toerbeurt door een van de in totaal 82 medewerkers bemand.
Ook worden beheerstaken op financieel-administratief gebied en verzekeringstechnische zaken zo veel mogelijk centraal uitgevoerd door het hoofdkantoor in Arnhem. Aan de handelsnamen van de (bij)kantoren is nu die van Van Hemmen Lippmann toegevoegd. “De oude handelsnamen zullen over 1 tot 2 jaar verdwijnen”, aldus directeur W. Kamp. De groep heeft sinds begin vorige maand een nieuwe uniforme huisstijl voor alle kantoren.
De ‘brug’ symboliseert de brugfunctie van Van Hemmen Lippmann tussen relaties en risicodragers.

Reageer op dit artikel