nieuws

Van Helvoort Groep neemt kantoor Van de Ven over

Archief

Makelaars- en Assrurantiekantoor Theo van de Ven in Boekel maakt vanaf 1 januari deel uit van de Van Helvoort Groep in Gemert.

Directeur Hein van Helvoort is zeer tevreden met de nieuwe aanwinst. “De activiteiten van Van de Ven passen naadloos bij ons bedrijf. Zo werkt Van de Ven Bijvoorbeeld veel met Fortis, Avéro Achmea, Aegon en Nationale-Nederlanden, verzekeraars waarvan wij volmachten hebben”, licht VanHelvoort de overname toe. “Ook de makelaardijtak kunnen wij goed gebruiken om ons bestand uit te breiden en door te groeien naar een voorraad van honderd huizen.”
Van Helvoort is regelmatig op zoek naar kleinere kantoren in de regio om zijn bedrijf uit te breiden. “Assurantiekantoor Theo van de Ven is alweer de vierde aankoop, maar zeker niet de laatste”, zegt hij.
Speerpunten
De Van HelvoortGroep is van plan zich in de toekomst ook wat meer te specialiseren. “Verzekeringen voor particulieren, employee benefits en risicobeheer zullen onze speerpunten zijn”, zegt Van Helmond. Activiteiten met weinig groeimogelijkheden probeert hij te vermijden. “Daarom zijn we indertijd ook gestopt met de Regio Bank. We konden niet opboksen tegen de grote jongens op dat gebied.”
Met de 900 relaties en 2.500 polissen van het kantoor Van de Ven erbij opgeteld, groeit de Van Helvoort Groep nu naar 6.000 relaties die in totaal 23.000 polissen hebben afgesloten. Er werken 22 mensen en met zijn provisie-inkomen zit hij tegen de _ 2,5 mln aan, aldus Van Helvoort.

Reageer op dit artikel