nieuws

Van Heemstra tijdelijk bij ING

Archief

Feyo van Heemstra (38) is per 1 januari vertrokken uit de directie van Acadium Bastion, dat deze zomer werd gekocht door Direct Wonen.

Hij was sinds 1999 directeur bij het Rotterdamse intermediairbedrijf Acadium, dat in 2001 fuseerde met mede-NN-captive en stadgenoot Bastion. Vanaf dat moment leidde Van Heemstra het bedrijf onder meer samen met Bastion-oprichter Hans de Vroome, die bij de overname door Direct Wonen uit de directie verdween.
Van Heemstra gaat tot 1 maart een project leiden bij ING, waarna hij enkele maanden gaat reizen. Voor hem wordt nog een opvolger gezocht; de directie van Acadium Bastion bestaat verder uit Mike van Meurs, die zelf afgelopen jaar vertrok bij Hypotheek Visie. Volmachtbedrijf FlexGarant, onderdeel van Acadium Bastion, wordt geleid door Johan van der Dussen en Renato Bernardon.

Reageer op dit artikel