nieuws

Van Ek: ‘Ziektewet behouden’

Archief

“Het is onze overtuiging dat het voor alle partijen van groot belang is het ziektewetproduct in de markt te houden.” Dit schrijft Jacques van Ek, directievoorzitter van De Amersfoortse in een brief aan relaties.

De relatiebrief gaat over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en Van Ek benadrukt onder meer de goede resultaten die De Amersfoortse op het gebied van reïntegratie boekt. Dat geldt ook voor de ziekteverzuimverzekering. Van Ek: “In samenwerking met arbodiensten leveren wij momenteel een actieve bijdrage aan het terugdringen van het ziekteverzuim. Want alleen daardoor wordt de verzuimverzekering een echt gezond product. Het is van belang het product in de markt te houden. Zeker in het perspectief van employee-benefits.”

Reageer op dit artikel