nieuws

Van der Zanden (NN) naar Friesland Bank

Archief

Johan van der Zanden, directeur Communicatie van de divisie Intermediair van ING Groep, stapt per 1 juni over naar de Friesland Bank.

Van der Zanden (38) wordt directeur Marketing en Ondersteuning bij de Friesland Bank (Leeuwarden). In deze functie wordt hij verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatieactiviteiten en de aansturing van de callcenters. “Friesland Bank heeft ambities om niet alleen in het noorden, maar ook in de rest van het land actief te worden”, licht Van der Zanden zijn motief toe om over te stappen. “Toen ik dan ook werd gepolst voor deze functie, hoefde ik niet lang na te denken.”
Van der Zanden was veertien jaar in dienst bij ING. Hij begon zijn loopbaan in 1992 bij de Postbank. In 1999 trad hij in dienst van ING Direct Canada (Toronto), waarna hij drie jaar later naar ons land terugkeerde en werkzaam werd voor Westland/Utrecht en Regio Bank. In 2002 trad hij toe tot Nationale-Nederlanden, die later is opgegaan in de divisie Intermediair van ING Groep.

Reageer op dit artikel