nieuws

Van der Schoor verlaat AXA

Archief

Statutair directeur en bestuurder Larry van der Schoor (48) vertrekt per 1 oktober bij AXA Nederland. Van der Schoor, die bij AXA verantwoordelijk was voor marketing, distributie en verkoop, treedt 16 oktober toe tot de raad van bestuur van financieel detacheerder en opleider Welten in Vessem.

Van der Schoor kwam drieënhalf jaar geleden van Interpolis naar AXA. “Ik heb altijd gezegd dat ik voor mijn vijftigste iets nieuws wilde”, zegt hij. “AXA staat inmiddels als een huis, en de wereld van human resources en detachering vind ik heel interessant. Ik verwacht nog veel ontwikkelingen op dit gebied. Bedrijven moeten nog leren dat er talloze mogelijkheden zitten tussen outsourcing en volledige bezetting.” Ook verwacht hij veel van de activiteiten in Duitsland, België, Luxemburg en Spanje. “Dat Welten zo ongeveer aan mijn achtertuin grenst, is natuurlijk ook niet onaantrekkelijk”, zegt hij.
De taken van Van der Schoor bij AXA worden op tijdelijke basis overgenomen door Frits Boss, oud-directeur buitendienst van Nationale Nederlanden. “Wij wachten even met de definitieve invulling van functies tot de integratie met Winterthur zijn beslag heeft gekregen”, verklaart Monique Roedoe namens AXA.

Reageer op dit artikel