nieuws

Van der Poel straks deels van Delta Lloyd

Archief

Het volmacht- en assurantiebemiddelingsbedrijf H. van der Poel Verzekeringen in Zoeterwoude is per 1 januari verkocht. De nieuwe eigenaren van het 95 jaar oude familiebedrijf zijn Wim Zwartkruis (70%) en Delta Lloyd (30%). De huidige directeuren-eigenaren van het familiebedrijf (31 medewerkers) zijn de broers Ton en Jos van der Poel. 

Het familiebedrijf zal zich aansluiten bij de (franchise)organisatie Lancyr, waarvan Delta Lloyd 100% aandeelhouder is. Jos van der Poel treedt toe tot de Raad van Advies van Lancyr.
Meerderheidsaandeelhouder Zwartkruis (46) runt nu nog een marketing- en verkoopadviesbureau in Bussum. Van 1997 tot 1999 was hij interimdirecteur bij het inmiddels failliete intermediairbedrijf Qua Raad. 

Reageer op dit artikel