nieuws

Van der Bos & Boon van start in Barendrecht

Archief

heeft een nieuw pand in Barendracht geopend

Op de foto de directie van Van der Bos & Boon Expertise met de medewerkers van de nieuwe vestiging in Barendrecht, waar het bedrijf zich behalve met expertise bij ‘droge’ en ‘natte’ bouw gerelateerde schades ook gaat bezighouden met specifiek technische expertisewerkzaamheden op het gebied van hull & machinery (zee- en binnenvaart casco en de luxe jachtbouw), aanbouw en garantie, machinebreuk, aannemersmaterieel, offshore-equipment en ‘natte’ CAR. Van links naar rechts: Mike Stap (registerexpert), Mathy Boon (directeur), Albert Zabel (directeur), Joke van der Starre(administratieve ondersteuning), Jan van Esch (registerexpert), Herman van der Bos (directeur) en Harry Ros (registerexpert).

Reageer op dit artikel