nieuws

Van Calcar opent tweede hypotheekadvieskantoor

Archief

Van Calcar hypotheekadviseurs heeft samen met Meijerink Makelaardij een kantoor geopend in Groningen.

Volgens Van Calcar is de samenwerking met Meijerink een prima aanvulling. “Wie op zoek is naar een woning, kan hier ook meteen terecht voor een hypotheek, of de noodzakelijke verzekeringen.”
De locatie aan de Savorin Lohmanlaan in Groningen zou bovendien passen in Van Calcars streven naar een persoonlijke marktbenadering. “Groningen is toch onze ontstaansplek en zo zitten we dicht bij onze klanten”, zegt woordvoerder Robin Verlangen.
Het kantoor in Groningen is overigens het tweede hypotheekadvieskantoor van Van Calcar. Eerder opende de assurantiemakelaar, eveneens samen met Meijerink Makelaardij, een vestiging in Zwolle. Volgens Robin Verlangen zijn er op dit moment geen concrete plannen om nog meer hypotheekadvieskantoren te openen.

Reageer op dit artikel