nieuws

Van Calcar mede-oprichter makelaarsnetwerk ISIS

Archief

Van Calcar heeft samen met acht Europese makelaars een internationaal netwerk opgericht onder de naam International Suppliers of Insurance Services (ISIS).

De oprichting van ISIS Network vloeit voort uit een jarenlange samenwerking door de deelnemende assurantiemakelaars. ISIS stelt de kantoren in staat elkaars cliënten in het buitenland dezelfde service en kwaliteit van dienstverlening te bieden die zij gewend zijn te ontvangen van hun lokale makelaar.
f 1 mld premie
In totaal hebben de negen assurantiemakelaars 24 assurantiebedrijven met zo’n duizend werknemers. “Hun gezamenlijke brutopremie-omzet bedraagt f 1 mld”, zegt Erik Roode, manager International Department van Van Calcar.
De buitenlandse kantoren zijn gevestigd in België (Van Dessel), Duitsland (Schuster), Frankrijk (Filhet-Allard), Groot-Brittannië (Perkins Slade), Italië (Casagrande), Oostenrijk (IMAK GesMBH), Portugal (João Mata LDA) en Spanje (Filhet-Allard). “Met kantoren in Denemarken en Ierland zijn we nog in onderhandeling over toetreding”, aldus Roode.
Bestuur
Het bestuur van stichting ISIS Network bestaat uit: voorzitter Wim Kemperink (Van Calcar), secretaris Greg Allard (Filhet-Allard) en penningmeester Christophe van Gool (Van Dessel). Het secretariaat is statutair gevestigd bij Van Calcar in Groningen.
Binnenkort opent ISIS tevens een eigen website (www.isisnetwork.org).

Reageer op dit artikel