nieuws

Van Calcar lanceert eigen autopolis

Archief

Assurantiemakelaar Van Calcar heeft een autopolis in de markt gezet die als speerpunt moet fungeren in de particuliere markt. De premie ligt maximaal 25% lager dan bij andere motorrijtuigenpolissen, aldus Van Calcar die werkt met een pool van negen verzekeraars.

De Van Calcar Autopolis kent onder meer een extra instapkorting van maximaal 40%. De totale korting bedraagt ten hoogste 75%. De nieuwwaarderegeling is van toepassing voor personenauto’s tot f 100.000. De afschrijvingsregeling bedraagt 1,5%. Bij partiële diefstal blijft de BM-korting in tact.
Bij herstel van schade door Schadegarant vervalt het standaard eigen risico van f 300, bij een hoger eigen risico wordt dit bedrag in mindering gebracht. Ook is er gratis vervangend vervoer tijdens de duur van de herstelwerkzaamheden en wordt een jaar lang garantie gegeven op de reparatie.
Als risicodragers voor de Van Calcar Autopolis treden op: Aegon (poolleider), Amev Interlloyd, Delta Lloyd, Erasmus, Nationale-Nederlanden, Royal Nederland, Stad Rotterdam, Sun Alliance, en UAP/NieuwRotterdam.
Van Calcar is bijna vijftig jaar actief en zegt meer dan 40.000 klanten te bedienen vanuit vestigingen in Groningen, Rotterdam, Zeist en Zwolle.
De autopolis werd gepresenteerd op het circuit van Valkenswaard waarbij vertegenwoordigers van de negen verzekeraars aanwezig waren.

Reageer op dit artikel