nieuws

Van Brunschot houdt van hectiek in zorgsector

Archief

“Wat mij in Ohra aantrok: het is een interessant bedrijf met ambitieuze en betrokken mensen.” Dit zegt Theo J.M. van Brunschot (48) sinds kort directeur Zorg bij Ohra Verzekeringen en Bank Groep (onderdeel van Nuts Ohra Beheer). Van Brunschot kende de zorgsector niet. Hij heeft vele functies in diverse sectoren vervuld. Het laatst was hij manager bij Interpay, een bedrijf voor onderling bankverkeer en bij een voorloper van dit bedrijf. Toch voelt Van Brunschot zich bij Ohra geen vreemde eend in de bijt. “In de zorgsector is informatica een belangrijke component. En op dat gebied ben ik dus goed thuis.”

Ook vindt Van Brunschot het een pré dat hij bekend is met integratieprocessen. “Interpay ontstond een jaar of drie geleden uit een fusie. Toen ik rond vorig jaar september met Ohra in gesprek kwam, en er werd gesproken over verdergaande integratie van Nuts en Ohra, bleek mijn ervaring bij Interpay in mijn voordeel.”
Inmiddels is Van Brunschot er achter, dat de zorgsector een woelige sector is. “De overheid zorgt voortdurend voor hectiek. Ik vind het een uitdaging daarop niet – zoals veel gebeurt – te reageren, maar er op te anticiperen.”

Reageer op dit artikel