nieuws

Van Bruggen ambieert flinke groei

Archief

Van Bruggen Adviesgroep heeft zichzelf een ambitieus groeiscenario opgelegd. De hypotheekketen hoopt dit jaar het aantal franchisenemers te vergroten van zestig naar tachtig. “Het is belangrijk dat we dichter bij de klant zitten”, legt directeur Hans van Bruggen uit. “Zestig kantoren is daarvoor te weinig.” Een einddoel in het aantal franchisevestigingen heeft hij niet voor ogen. “Dat hangt helemaal af van de marktomstandigheden. Op dit moment is de hypotheekmarkt bijvoorbeeld geen groeimarkt.”

De adviesgroep houdt momenteel een reclamecampagne op radio en tv en in gedrukte media. Daarin worden mensen gewaarschuwd niet alleen naar de hypotheekrente te kijken bij het sluiten van een hypotheek. In de spots speelt voormalig nieuwslezer Harmen Siezen een voorname rol. Tegelijk met de campagne is de informatieve internetsite www.hypotheekadvies.nl gelanceerd. Van Bruggen Adviesgroep heeft verder haar eigen internetsite vernieuwd. “Daarop is onder meer de beste wooncalculator van Nederland te vinden”, claimt Van Bruggen. “Uniek element is bijvoorbeeld dat je per gemeente de lokale belastingen mee kunt nemen in de berekeningen.”

Reageer op dit artikel