nieuws

Van Ameyde sponsort Ginaf-trucks in rally Le Dakar

Archief

Van Ameyde Group wil meer naamsbekendheid in Europa genereren en is hoofdsponsor geworden van het Ginaf-team in de komende Le Dakar-rally, die op 5 januari volgend jaar in Portugal van start gaat.

De truck van het Ginaf-team is in de vorige editie van de rally op een vierde plaats in het eindklassement geëindigd. In 2008 doen er twee wedstrijdtrucks van Ginaf mee aan de rally, voorzien van het logo van Van Ameyde op een prominente plaats boven de voorruit.
“Hoewel wij een van de grootste dienstverleners zijn op het gebied van claimsmanagement en in Europa voor meer dan vijfhonderd grote verzekeraars werken, zijn onze naam en diensten relatief onbekend”, aldus de woordvoerder. Meer dan zeshonderd uur tv, uitgezonden in 185 landen, zou dat moeten kunnen verbeteren.
het Ginaf-team wordt aangebracht.

Reageer op dit artikel