nieuws

Van Ameyde neemt concurrent over

Archief

Van Ameyde International neemt Erasmus-dochter Hollandsch Expertise Bureau (HEB) over. De activiteiten van HEB worden volledig geïntegreerd. in twee Van Ameyde International dochters.

De autoschade-expertise wordt ondergebracht bij Bureau H.A. van Ameyde. De activiteiten op het gebied van personenschaderegelingen gaan op in Van Ameyde Interschade. Gwenny Nales, management assistent Van Ameyde International: “Het streven is de integratie voor het eind van het jaar af te ronden”.
De overname komt volgens Van Ameyde International als geroepen. “Wij hebben schaalvergroting en meer mensen nodig. De personele consequenties zijn dan ook beperkt. We garanderen de werkgelegenheid voor alle medewerkers. Het enige is dat een aantal mensen nu van Den Haag naar Rijswijk moet. De meeste auto-experts werken vanaf huis”, aldus Nales. HEB telt 58 medewerkers en de geschatte omzet voor dit jaar is f 8,5 mln. Van Ameyde Interschade heeft ruim 60 medewerkers en de geschatte omzet dit jaar is f 9 mln. De geschatte omzet van Bureau H.A. van Ameyde voor dit jaar is f 12 mln en de organisatie telt 85 medewerkers.

Reageer op dit artikel