nieuws

Van Ameyde introduceert een snelbezoekservice in letselzaken

Archief

Om verzekeraars te helpen bij het voldoen aan de tijdslimieten die zijn vastgelegd in de Gedragscode Letselschade, heeft Van Ameyde Interschade een snelbezoekservice opgezet.

Daarbij garandeert Van Ameyde verzekeraars en andere opdrachtgevers niet alleen dat bij een opdracht tot letselschade-expertise meteen een afspraak wordt gemaakt met het slachtoffer en/of zijn belangenbehartiger, maar ook dat zij uiterlijk vijf werkdagen na het bezoek een uitgebreide rapportage ontvangen. Wordt deze termijn om wat voor reden dan ook overschreden, dan brengt het Rijswijkse letselschadebureau een bedrag van _ 100 in mindering op het tarief. “Met deze snelle rapportage kunnen opdrachtgevers vervolgens direct aan de slag met het behandelplan”, aldus directeur Joop Bood.
Aparte site
Om de beoogde tijdwinst te realiseren heeft Van Ameyde gekozen voor een digitale aanpak. Alle communicatie, waaronder de melding en bevestiging van de opdracht en de berichtgeving over de voortgang van de afwikkeling ervan (tijdstip bezoek aan klant en eindrapportage), loopt via e-mail en internet. Hiervoor heeft het bureau een aparte site geopend: www.snelbezoek.nl.

Reageer op dit artikel