nieuws

Valkenswaardse aankoop Meeùs

Archief

Assurantie Adviesgroep Nederland (AAN) in Valkenswaard is overgenomen door Meeùs Groep.

Twee AAN-medewerkers verhuizen naar het bestaande Meeùs-kantoor in Valkenswaard aan de Pastoor van Vroonhovenstraat. Daar zijn onder leiding van Eric Doddema al negen mensen actief in de bemiddeling van assurantiën, hypotheken en makelaardij onroerend goed. Meeùs Valkenswaard is een resultaat van het samengaan van de NVA-kantoren Deelshurk Assurantiën en Doddema Adviesgroep, twee jaar geleden.
John Loonen, directeur-eigenaar van Assurantie Adviesgroep Nederland, verhuist naar de Meeùs-vestiging in zijn woonplaats Oosterhout. Hij zal zich in die regio met klantadvies gaan bezighouden.
Meeùs telt inmiddels 129 vestigingen (ruim 2.500 medewerkers). Het dochterbedrijf van verzekeraar Aegon was daarmee goed voor een omzet van bijna e 190 mln, waarvan e 128 mln uit assurantiebemiddeling. Eerder dit jaar kocht Meeùs de kantoren Engelsing Makelaars (Arnhem), Van Hal Adviseurs (Apeldoorn) en Assurantie Combinatie Gelderland (Barneveld).

Reageer op dit artikel