nieuws

VAK wil samenwerking met NVA beëindigen

Archief

De VAK, een organisatie van 190 (voorheen aan Aegon gelieerde) assurantiekantoren, zou voornemens zijn de huidige samenwerking met de NVA te beëindigen.

VAK-voorzitter Gert-Jan van Duijn wil het gerucht over het uiteengaan van de NVA en de VAK niet ontkennen of bevestigen. “Wij gaan eerst in overleg met de NVA en vervolgens met onze leden. Pas daarna zullen we onze plannen voor de toekomst openbaar maken.”
De NVA biedt de VAK sinds vijf jaar ondersteuning, en voerde gedurende die tijd het secretariaat voor deze vereniging van voornamelijk kleinere assurantiekantoren. Zestig VAK-leden zijn tevens lid van de NVA (twintig zijn NBVA-lid). Zij genoten de afgelopen vijf jaar van een aanzienlijke korting op de contributie.
De NVA zegt het te zullen betreuren indien de VAK besluit om op te stappen.
Ondertussen zou Aegon pogingen ondernemen om de uit het verleden stammende nauwe banden met de VAK weer in ere te herstellen.

Reageer op dit artikel