nieuws

Vacatureportaal

Archief

De nieuwe website www.hypotheekcarriere.nl is een vacatureportaal voor hypotheekspecialisten. De site biedt informatie over vacatures, loopbaanbegeleiding, opleidingen, software en het laatste nieuws op hypotheekgebied. De internetsite is onderdeel van CareerGuide, een verzamelplaats voor carrièresites.

GIM-certificering Avéro
Het schadepakket Comfortplan van Avéro Achmea, dat via Avéro Online wordt aangeboden, is door het standaardisatie-instituut Sivi gecertificeerd voor de GIM-functie.
Sociaal plan ING
De vakbonden en ING hebben een onderhandelingsresultaat bereikt over een nieuw sociaal plan. Kernpunten zijn onder meer: het continu investeren in inzetbaarheid tijdens de loopbaan, bemiddeling van werk naar werk, financiële compensatie na externe herplaatsing en afspraken over sociale consequenties van uitbesteding. Het resultaat wordt neutraal voorgelegd.
Nieuwe website Amedia
Aansluitend op de slogan ‘Het is lekker werken met Amedia’ heeft het systeemhuis zijn website vernieuwd. De website biedt een aantal nieuwe toepassingen en mogelijkheden, zoals een webetalage met hardware aanbiedingen. Daarnaast zijn de klantenpagina’s achter de ‘login’ vernieuwd.
Welten verdubbelt winst
De nettowinst van opleider en detacheerder Welten is het afgelopen jaar bijna verdubbeld naar _ 8,8 (4,5) mln. De omzet steeg met 64% naar _ 47,1 (30,2) mln. Het aantal medewerkers eind 2005 was 794, inmiddels zijn dat er 850. Welten verwacht dit jaar met 30% te groeien qua omzet en qua medewerkers.
Verzekeringsrecht
Han Wansink, Gerard Kamphuisen en Wouter Kalkman laten in het boek ‘New Dutch Insurance Contract Law’ hun licht schijnen over de belangrijkste wijzigingen en vernieuwingen in het verzekeringsrecht. Toegevoegd is de definitieve wettekst in Nederlands, Duits, Engels en Frans. Het boek (ISBN 90 8692 003 9) kost _ 35 en is te bestellen via www.delex.nl.
De Sociëteit
Fortis ASR richt De Sociëteit op, een platform voor ondernemend intermediair, met als doel om gezamenlijk ondernemerschap te stimuleren. De verzekeraar heeft honderd “denkers en doeners” met ambitie gevraagd toe te treden tot het platform. De eerste bijeenkomst is inmiddels geweest.

Reageer op dit artikel