nieuws

Uvit van zeventien kantoren terug naar vijf

Archief

De fusiecombinatie Uvit (Univé/VGZ/IZA/Trias) sluit twaalf van de zeventien hoofdlocaties, waaronder het hoofdkantoor van VGZ in Nijmegen (600 medewerkers) en dat van Univé in Zwolle (309 medewerkers)

De hoofdkantoorfuncties centraliseert Uvit in Arnhem. Ook de kantoren in Assen, Alkmaar, Eindhoven en Gorinchem blijven open. Komende zomer verhuizen directies, staf- en concerndiensten (circa 200 mensen) naar een tijdelijk onderkomen in Arnhem. Volgens bestuursvoorzitter Edwin Velzel duurt de totale verhuizing ruim vijf jaar. De integratie van de fusiepartners zal drie jaar in beslag nemen; hoeveel van de 4.500 banen komen te vervallen, wordt over drie maanden duidelijk. Zeker is al wel dat een aantal backofficewerkzaamheden zal worden samengevoegd.

Reageer op dit artikel