nieuws

Univé wijzigt formule Mijn Makelaar

Archief

De centrale organisatie van Univé is niet langer eigenaar van franchiseketen Mijn Makelaar. Vijf Univé-onderlingen (Noord-Gro­ningen, Drenthe-Overijssel, Midden-Overijssel, Reest Aa en Linde en Twente) hebben het heft in handen genomen en werken in hun regio aan een gestage uitbreiding. Univé wilde in 2003, bij de start van de keten, in twee jaar tijd veertig kantoren openen.

De huidige keten in makelaardij o/g telt vijf kantoren: Vechtdal in Hardenberg, Stegeman in Vriezenveen, Rob de Jong in Meppel, Noord Groningen in Uithuizen en Twenthe in Enschede. In Emmen en Coevorden staan nieuwe kantoren gepland. Daarentegen zijn de vestigingen in Hoogeveen, Deventer, Wormer en Sliedrecht gesloten. De Univé-onderlingen zien in Mijn Makelaar een alternatief kanaal voor de afzet van hypotheken en levensverzekeringen.

Reageer op dit artikel