nieuws

Univé-onderlinge start met winkelconcept

Archief

Univé het Platteland, met een premieomzet van € 10,3 mln de grootste van de Univé-onderlingen, gaat op 26 januari van start met een nieuwe verzekeringswinkel

“Een heel bijzondere winkel, zoals wij die nog niet kennen in assurantie-Nederland”, voorspelt de directie. Onderdelen van het concept zijn onder meer een tribune, een internetcorner, een koffiehoek met leestafel en een zogeheten lounge-hoek. De winkel, die wordt gevestigd aan de Kazernestraat in Deventer, heeft een oppervlakte van 260 m2. Andere winkelconcepten die de afgelopen jaren in de verzekeringsbranche zijn geïntroduceerd, kennen wisselend succes. Zo ging de financiële supermarkt MoneyEyes in 2001 al een half jaar na de start failliet. Rabobank boekt naar eigen zeggen al enige jaren succes met een eigen ‘Rabo Instore’-balie in een supermarkt in Haaksbergen; tot een uitrol van dat concept in de rest van Nederland is het echter nog niet gekomen.

Reageer op dit artikel