nieuws

Unirobe-kantoor neemt plaatsgenoot over

Archief

Van Houwelingen Assurantiën (Dordrecht), onderdeel van Unirobe, heeft plaatsgenoot van Alten Adviseurs overgenomen, met terugwerkende kracht tot begin dit jaar. De verhuizing vindt op dinsdag 7 juni plaats.

De acquisitie van NVA-lid Van Alten Adviseurs (vier medewerkers) volgt op een maandenlange verkenning door beide bedrijven. “We hebben geruime tijd aan elkaar gesnuffeld”, zegt directeur Bas van Houwelingen, die zijn kantoor in 1998 verkocht aan Unirobe. Door de acquisitie stijgt het aantal medewerkers naar 16,5 fte’s. Volgend jaar zal dat aantal met één afnemen door het voorgenomen terugtreden van Peter van Houwelingen. 
Eind vorig jaar nam NVA-lid Van Houwelingen ook de portefeuille van J.J. Slegt Assurantiën (‘s-Gravendeel) over. “Dat was een éénpitter met 450 klanten en gemiddeld drie polissen per klant”, licht Van Houwelingen deze kleine overname toe. Inmiddels telt de portefeuille van het Dordtse assurantiebedrijf ruim vijfduizend klanten en zeventienduizend polissen, goed voor een provisieomzet van in totaal € 1,7 mln per jaar.

Reageer op dit artikel