nieuws

Unigarant werkt straks papierloos

Archief

ANWB-dochter Unigarant is afgelopen week begonnen met het stapsgewijs invoeren van een ‘papierloos’ kantoor. Begin juni moet het gehele volmachtbedrijf elektronisch corresponderen.

Bij het voeren van een papierloos kantoor wordt alle binnenkomende correspondentie centraal ingescand en in elektronische vorm doorgestuurd naar de geadresseerden. Brieven, aanvraag- en schadeformulieren kunnen hierdoor op pc’s op de werkplek worden opgeroepen.
Afgelopen week ging in Hoogeveen de polisafdeling als eerste onderdeel papierloos werken. Iedere week komt daar een afdeling bij, totdat omstreeks 1 juni het gehele bedrijf van de dagelijkse papierstromen verlost is.
Whitbread
Nog wel op papier werd afgelopen week bij Unigarant het sponsorcontract ondertekend voor de zeilboot BrunelSunergy, de enige Nederlandse deelnemer aan de wereldomvattende Whitbread zeilrace. In de jaren tachtig kreeg het toenmalige Equity & Law veel publiciteit met de sponsoring van een boot in deze beroemde zeilrace.
De sponsoring door Unigarant omvat het gratis verzekeren van het casco en de opvarenden van de boot tijdens de race. Hiermee is Unigarant één van de grotere sponsors van de zeilboot geworden (het jacht kost vaarklaar ruim f 6 mln). De Whitbreadrace start op 21 september in Engeland.

Reageer op dit artikel