nieuws

Unigarant verlaagt weer motorpremies

Archief

ANWB-dochter Unigarant heeft voor de tweede keer dit jaar een verlaging van de tarieven van de motorverzekering doorgevoerd.

In maart werd al een polis met gemiddeld een 12,5% lagere premie geïntroduceerd. Bij de laatste premieverlaging gaat het met name om de cascoverzekering van duurdere motoren, met een cataloguswaarde vanaf _ 20.000. De premiereductie is van diverse factoren afhankelijk en kan oplopen tot 10% (voor motoren van _ 40.000). De lopende verzekeringen worden vanaf 1 december per hoofdpremievervaldatum aangepast naar het nieuwe tarief, dat voor nieuwe aanvragen reeds is ingegaan.
Om de verkoop van motorverzekeringen verder te ondersteunen, krijgen nieuwe klanten een mp3-speler van Unigarant cadeau.

Reageer op dit artikel