nieuws

Unigarant past voorwaarden bromfietsverzekering aan

Archief

Unigarant heeft zijn bromfietsproduct op een aantal punten aangepast.

Bromfietsverzekerden hebben bij Unigarant de mogelijkheid gekregen om hun premie in termijnen te gaan betalen. Dit geldt voor alle gekentekende bromfietsen, waaronder scooters, snorfietsen, brommobielen en fietsen met hulpmotor.
Daarnaast is de cascodekking (diefstal en aanrijding) voor 16-jarigen niet langer beperkt tot de merken Tomos en Peugeot, maar uitgebreid naar alle merken. Deze uitbreiding geldt ook voor de nieuwwaarderegeling van twaalf maanden, waarin verzekerden geen afschrijving en geen eigen risico hebben.
Ten slotte is het diefstaltarief gestandaardiseerd en is de Datatag-verplichting komen te vervallen. Wél moeten bromfietsen zijn voorzien van een extra ‘categorie 3 ART goedgekeurd’ veiligheidsslot.

Reageer op dit artikel