nieuws

Unigarant maakt alternatief Ford-polis voor intermediair

Archief

Op aandringen van de NBVA gaat Unigarant een alternatief ontwikkelen voor de Ford Autoverzekering. De polis moet op korte termijn klaar zijn.

De NBVA had eind vorig jaar bij Royal-dochter London aangegeven het niet eens te zijn met de toen geïntroduceerde autoverzekering, die door het voor London als gevolmachtigd opererende Unigarant op de markt was gezet. Distributie van de polis vindt exclusief plaats door Ford-dealers. De standsorganisatie voelde zich daardoor gepasseerd.
London, Unigarant en de NBVA zijn om de tafel gaan zitten om een alternatief voor het intermediair te bespreken. Unigarant heeft daarbij toegezegd een intermediairversie te zullen ontwikkelen voor de Ford-polis. Unigarant zegt het intermediair als belangrijke doelgroep te blijven zien en zal daarom een nieuwe autoverzekering op de markt brengen.
De NBVA is tevreden met de toezegging, maar woordvoerder Paul Oostdam geeft toe: “Dit is natuurlijk altijd second best. Liever hebben we helemaal geen polissen die door de dealer worden verkocht. Maar de voorwaarden van de nieuwe polis zijn zeer concurrerend.”

Reageer op dit artikel