nieuws

Unigarant komt met merkpolis voor brommer

Archief

Peugeot en Tomos, samen goed voor 50% van de Nederlandse bromfietsmarkt, bieden in samenwerking met Unigarant een bromfietsverzekering aan onder hun eigen label. Deze merkenpolis, die sinds begin deze maand via de bromfietshandel wordt verkocht, biedt twee jaar lang dekking tegen WA, diefstal en aanrijding, zonder Datatag-verplichting. Na diefstal of totaal verlies krijgt de verzekerde met een merkenpolis een nieuwe Peugeot of Tomos geleverd. In het eerste jaar heeft men bij diefstal of totaal verlies geen eigen risico en geen afschrijving. Ook in het tweede jaar betalen verzekerden geen eigen risico. Er is dan wel een afschrijving van 15% van toepassing. 

Volgens Gerard Poois van Unigarant is het met deze merkenpolis mogelijk om een bromfiets all risk te verzekeren, ook als de eigenaar jonger is dan achttien jaar. Verder kan een no-claimkorting worden opgebouwd tot 75%. De schadevrije jaren kunnen bij beëindiging gebruikt worden voor andere Unigarant verzekeringen, zoals voor een auto of motor. 

Reageer op dit artikel