nieuws

Unigarant gooit trossen los met nieuwe watersportverzekering

Archief

Unigarant komt met een nieuwe watersportverzekering, waarbij zowel een basisdekking als een uitgebreide dekking mogelijk zijn voor alle vaartuigen, vaargebieden en ligplaatsen.

Er is een kortingsregeling voor klanten die het vrijwillig eigen risico willen verhogen en voor een extra jaarpremie van _ 15 kan een ongevallen opvarenden- of een rechtsbijstandsverzekering worden bijgesloten.
Bij de uitgebreide cascoverzekering is drie jaar nieuw/aanschafwaarde inbegrepen. Bij de cascodekkingvarianten geldt dat de volgboot, de buitenboordmotor van de volgboot en de trailer ieder tot _ 5.000 gratis zijn meeverzekerd. Ook de inboedel is meeverzekerd tot maximaal 15% (bij basisdekking) of 30% (bij uitgebreide dekking) van de verzekerde dagwaarde.
Tussenpersonen die een vijfjaars watersportverzekering sluiten via het extranet Salesgarant, maken kans op een reischeque. Deze ‘trossen los’-actie, waarbij ook voor consumenten prijzen zijn te winnen als wateralmanakken en drijvers, loopt tot eind augustus. Hoofdprijs is de complete jaarpremie retour.

Reageer op dit artikel