nieuws

Unigarant bouwt nieuw kantoor naast bestaande vestiging

Archief

Unigarant gaat op haar eigen bedrijfsterrein in Hoogeveen, naast het bestaande kantoor een nieuw kantoorpand bouwen. In november 1996 moet de verhuizing van 110 vaste medewerkers en een tiental tijdelijke krachten plaatsvinden.

Unigarant, dat de afgelopen vijf jaar de omzet verdubbelde tot ruim f 170 mln, bouwt het kantoor op de groei. Het ontwerp van de Rotterdamse architect Bas Molenaar biedt werkplekken voor 300 medewerkers. Verwacht wordt, dat het personeelsbestand van Unigarant de komende jaren gestaag zal toenemen.
Voordat met de nieuwbouw wordt begonnen, wordt eerst een vleugel van het huidige pand verwijderd. Het bestaande hoofdgebouw is inmiddels verkocht en zal eind 1996 door twee andere bedrijven uit Hoogeveen worden betrokken.

Reageer op dit artikel