nieuws

Unigarant

Archief

Tussenpersonen die samenwerken met Unigarant kunnen voortaan alle documenten en correspondentie digitaal ontvangen. Bijkomend voordeel is dat deze informatie ook digitaal kan worden doorgestuurd aan de klant. Dat verkleint de kans op fouten.

Anva5 en Carglass
Systeemhuis Anva heeft een koppeling ontwikkeld tussen het volmachtpakket Anva5 en Carglass. Hiermee kan Carglass het informatiesysteem wekelijks updaten met actuele kenteken- en eigenrisicogegevens van autopolissen. Bij ruitschade is het voldoende om het kenteken van de auto in te voeren om alle bij de verzekeraar bekende gegevens over auto en verzekerde in beeld te krijgen.
Focwa
Sinds de introductie in 2004 zijn er door de Eurogarant autoschadeherstelbedrijven van Focwa inmiddels 500.000 ‘Vier jaar Garantie’-bewijzen uitgegeven. Deze schadeherstelbedrijven bieden, zoals de naam al doet vermoeden, vier jaar garantie op alle gerepareerde carrosseriedelen.

Reageer op dit artikel