nieuws

Unie KBO en Zilveren Kruis in zee met Medithuis

Archief

De ouderenbond Unie KBO en zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea gaan samenwerken met Medithuis, een speciaalzaak voor onder meer medische verbruiksartikelen en gezondheidsartikelen.

Medithuis levert medische verzorgingshulpmiddelen, waaronder incontinentiematerialen, hulpmiddelen voor stoma’s en diabeteszorg en verbandmaterialen. Het bedrijf heeft bijna 40.000 artikelen in het assortiment en zou daardoor inkoopkracht hebben zodat gunstige afspraken over kwaliteit en prijs gemaakt kunnen worden.
Deze voordelen komen ten goede aan de leden van de Unie KBO die een collectieve zorgpolis met Zilveren Kruis hebben afgesloten. Verder heeft Medithuis een winkel geopend waar men via internet en per telefoon een groot assortiment drogisterij-, gezondheids- en welzijnsartikelen kan bestellen. Aan de leden van de Unie KBO met een polis van Zilveren Kruis biedt Medithuis een korting van 25% op dit samengestelde assortiment.

Reageer op dit artikel