nieuws

Unie gaat in zee met Finles

Archief

Vakbond De Unie heeft een overeenkomst gesloten met het Utrechtse bemiddelingsbedrijf Finles.

De 88.000 leden van vakorganisatie De Unie kunnen bij Finles (100 medewerkers) een breed pakket aan financiële producten (member benefits) verkrijgen. Het bemiddelingsbedrijf leverde al financieel advies aan leden van de VHP, de vakbond die vorig jaar is gefuseerd met De Unie.
zegt Finles de vakbondsleden lagere premies en betere voorwaarden te kunnen bieden. Tevens kan een beroep worden gedaan op het bemiddelingsbedrijf voor vermogensbeheer en -advies. Door gebruik van internettoepassingen zijn de Unie-leden 24 uur per dag verzekerd van service- en mutatiemogelijkheden.
Avéro (25%), AXA-dochter Unirobe (25%) en het management (50%).
De ondertekening van de overeenkomst, vlnr: Paul van der Loos, Jan Teuwen, Dick Okhuijsen (allen De Unie) en Hans van der Holst (Finles).

Reageer op dit artikel