nieuws

Uitzendbureau Brunel biedt ook financiële adviseurs

Archief

Uitzendorganisatie Brunel International gaat bedrijven op projectbasis financiële adviseurs aanbieden. “Vooral verzekeraars tonen veel belangstelling voor onze formule”, zegt directeur Lieke Trel.

De consultants komen in vaste dienst van Brunel. “Daardoor is Brunel Financial Consultants eigenlijk geen gewoon uitzendbureau”, legt Lieke Trel uit die verantwoordelijk is voor het opzetten van de nieuwe poot binnen de organisatie. “Dit is een hele ander tak van sport. Wij richten ons op het hogere personeel en daar werkt een uitzendformule niet. Je moet ze een volwaardig carrièreperspectief bieden, maar ook opleidingen en vooral zekerheid. Dus nemen wij ze in vaste dienst.”
Daarnaast gaat het bureau ook aan werving & selectie doen. “Dan gaat het om de zwaardere functies in de financiële sector met een salaris van meer dan f 100.000.”
Euromatch
Brunel is onderdeel van de Brunel Groep, waar ook technisch uitzendbureau Multec en bureau Euromatch onder vallen. Dit laatste bureau richt zich ook op functies bij banken verzekeraars. Volgens Trel is er echter een duidelijk verschil. “Euromatch is voor hoger opgeleiden met nog weinig werkervaring. Brunel Financial Consultants is er voor de controller, de accountant en de financiële advisuer met al een ruime werkervaring.”
Veel contacten
Volgens Trel toont het bedrijfsleven veel belangstelling voor de nieuwe ‘uitzendformule’, met name verzekeraars. “Namen noem ik nog niet, Maar er lopen al verschillende contacten. Wij springen duidelijk in op een grote behoefte.”
De eerste tijd staat bij Brunel de publiciteit voorop. “De branche moet eerst gewend raken. Wij zijn de eerste die dit in de financiële sector gaan aanbieden. Dus gaan we de komende tijd veel adverteren, veel direct-mail versturen en natuurlijk veel gesprekken voeren.
Streven is om in het jaar 2001 circa honderd financiële consultants in dienst te hebben, gespreid over meerdere kantoren. “Dat is een voorzichtig schatting. Eind dit jaar verwachten we al vijftien à dertig mensen in dienst te hebben.”

Reageer op dit artikel